Ontdek de essentie van je verlangen

Aanpak

Verrassend, out-the-box en altijd gericht op resultaat. Coaching bij Via Trias Coaching is net even anders dan je wellicht gewend bent. Naast denken en analyseren daag ik je uit om te ervaren en te handelen in onverwachte situaties. Met improvisatie en humor lok ik je uit jouw intellectuele comfortzone om gebruik te maken van andere bronnen bij jezelf. Ik help je om andere vormen van wijsheid aan te boren. Door te voelen, te ervaren, te handelen en te experimenten.

Wat je hebt ervaren, blijft je bij. In de veilige omgeving bij Via Trias Coaching is het eenvoudig en leuk om nieuw gedrag uit te proberen en te ondervinden wat het effect is. Het toepassen van nieuw gedrag in je werksituatie is vervolgens veel effectiever.

Kenmerkend voor mijn aanpak

Coaching bij Via Trias Coaching:

  • Haalt de essentie van je verlangen naar boven
  • Geeft handvatten om dat verlangen te realiseren
  • Is bruikbaar en praktisch
  • Is vrolijk, combineert diepgang met lichtheid
  • Laat je nieuwe invalshoeken zien
  • Helpt om je wensen te verwezenlijken op een manier die bij jou past
  • Geeft je praktische vaardigheden om anders te kunnen handelen
  • Mag over veel verschillende onderwerpen gaan
  • Gaat ook over gevoel, haalt je uit je hoofd
  • Brengt orde, inzicht en rust

Meer bronnen aanboren dan alleen het verstand
Een mens heeft meer in zich dan wat hij met z’n hoofd kan bedenken (ratio). Wat je met je hoofd kan bedenken, heb je meestal al bedacht. Om verder te komen, zijn meer bronnen aan te boren. Voelen, handelen en experimenteren zijn andere manieren om jezelf beter te leren kennen. Echter, het een kan niet zonder het ander. Het gaat om de combinatie. Als je alleen in actie bent, heb je geen reflectie. Als je alleen voelt, gebeurt er niets. Als je alleen dingen bedenkt, mis je een wezenlijk deel van jezelf.

Effectieve werkvormen
Via Trias Coaching coacht op diverse manieren. Door gesprekken te voeren, informatie te verzamelen, zaken af te wegen, prioriteiten te stellen en keuzes te maken. Daarnaast zet Via Trias Coaching ook creatieve werkvormen in en kun je oefenen om zaken in je dagelijkse praktijk met meer gemak te hanteren. Dit zijn manieren om in contact te komen met je diepere wensen en onvermoede mogelijkheden. Je hoeft niet creatief te zijn. We kiezen de vorm of combinatie van werkvormen in die bij jou past.

Specialismen

Via Trias Coaching heeft veel ervaring met het coachen van mensen die hoogbegaafd, hoogsensitief of beelddenker zijn.

 

Op ideeën gebracht?

Neem contact op om vrijblijvend van gedachten te wisselen…

Contact

Volg Erica van Drie

Methoden en technieken

Ik gebruik uiteenlopende coachingsmethoden en -technieken, waaronder werken met belemmerende overtuigingen, kernkwadranten, competenties, provocatief coachen, organisatie- en familieopstellingen en wandelcoaching.

Klantervaringen

“Ik heb van het traject genoten! De snelheid en de  gevarieerde aanpak sprak me aan: praten en voelen, spreuken en metaforen, theorie en tips, rollenspel en visualisaties, zowel tijdens de coachingssessies als bij  de huiswerkopdrachten. Ik ben gegroeid in zelfbewustzijn en zelfverzekerdheid.”

“Wat fijn dat we zoveel hebben gelachen tijdens de coaching. Humor is bevrijdend. Het heeft mij enorm geholpen om met een andere bril naar mezelf te kijken en te herkennen waar ik een pad in dreig te slaan dat niet effectief is.”

Meer weten?

Bel voor een kosteloos oriënterend gesprek

Liever op een ander moment bellen?

Laat je nummer achter en ik bel je op een tijdstip dat jou schikt

De gegevens die je hier invult gebruik ik alleen om contact met je op te kunnen nemen.